MENU

ZWANGER

Je bent zwanger… Hoera! Er groeit nieuw leven in je buik en daarom is het zo bijzonder om deze mooie periode in jullie leven vast te leggen. Een lifestyle zwangerschapsshoot is een mooi moment om samen met je geliefde en eventuele broertjes/zusjes van de baby stil te staan bij het kleine wondertje dat in je buik groeit.

Misschien is het jullie eerste kindje of wordt het de derde wonder in jullie gezin. Hoe dan ook: die prachtige bolle buik moet vastgelegd worden. Een mooi aandenken voor later wanneer jullie kleine hummeltje steeds groter en groter wordt. Wat gaat de tijd toch snel! Met de foto’s van de lifestyle zwangerschapsshoot denk je terug aan de periode dat jullie vol verwachting (én in verwachting) op jullie kleine wondertje zaten te wachten.

Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 36 weken. Je buik is dan mooi rond en zelf voel jij je nog redelijk fit. De shoot gebeurt bij jou thuis, lekker relaxed in je eigen vertrouwde omgeving. Of op een mooie buitenlocatie zoals in de duinen.

Vind je het idee van een zwangerschapsreportage een beetje eng of onwennig? Maak je geen zorgen. Jullie hoeven niet of nauwelijks te poseren. Ik zet jullie op de foto in een mooie, ongedwongen setting. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten.

PAKKETTEN

PRIJZEN

01

Small

Binnen of buitenlocatie
12 digitale foto's
Inclusief mini harmonicaboekje (7x7cm)

175 euro
02

Medium

Binnen of buitenlocatie
30 digitale foto's
Inclusief mini harmonicaboekje (7x7cm)

265 euro
03

Large

Binnen of buitenlocatie
50 digitale foto's
Inclusief linnen album (15x15)

350 euro

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,30 cent per gereden kilometer. Na het aanleveren van de foto’s kan er altijd voor gekozen worden om extra foto’s bij te kopen dan het aangegeven aantal van het pakket. Kosten hiervoor zijn 7,50 euro per foto, met korting bij aanschaf meerdere foto’s. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

De foto’s krijg je binnen twee/drie weken online aangeleverd in hoge resolutie. 

SPECIAL

2 SHOOTS

04

ZWANGER + NEWBORN

zwangerschapsstoot + newbornshoot

12 digitale foto's zwangerschap
12 digitale foto's newborn

+ 2 mini harmonicaboekjes (zwangerschap + newborn)

ipv 350 euro voor 300 euro
(in 1 keer betalen)

300 euro
CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!