MENU

ZWANGER

[info_box type=”note_box”]Je bent zwanger… Hoera! Er groeit nieuw leven in je buik en daarom is het zo bijzonder om deze mooie periode in jullie leven vast te leggen. Een lifestyle zwangerschapsshoot is een mooi moment om samen met je geliefde en eventuele broertjes/zusjes stil te staan bij het kleine wondertje dat in je buik groeit.[/info_box]

Yeah, je bent in verwachting! Misschien is het jullie eerste kindje of wordt het de vierde wonder in jullie gezin. Hoe dan ook: die prachtige bolle buik moet natuurlijk vastgelegd worden. Een mooi aandenken voor later wanneer jullie kleine hummeltje steeds groter en groter wordt. Wat gaat de tijd toch snel! Met de foto’s van de lifestyle zwangerschapsshoot denk je even terug aan de periode dat jullie vol verwachting (én in verwachting) op jullie kleine wondertje zaten te wachten.

De foto’s van de zwangerschapsshoot zijn een herinnering aan een mooie, bijzondere periode

Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 36 weken. Je buik is dan mooi rond en zelf voel jij je ook nog redelijk fit. De shoot gebeurt bij jou thuis, lekker relaxed in je eigen vertrouwde omgeving. Of op een mooie buitenlocatie zoals in de duinen.

Vind je het idee van een zwangerschapsreportage nog een beetje eng of onwennig? Maak je geen zorgen. Jullie hoeven niet of nauwelijks te poseren. Ik zet jullie op de foto in een mooie, ongedwongen setting. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten.


‘Help, wat trek ik aan bij een zwangerschapsreportage?’

Mijn stijl van fotograferen is licht en romantisch. Om deze sfeer ook in jullie foto’s te brengen, helpt het als jullie geen donkere en felle kleuren dragen. Wit, beige, lichtgrijs en pasteltinten doen het altijd erg goed. Vergeet de kleding niet op elkaar af te stemmen. Het laatste wat je wilt is dat je vloekt met de kleding van je partner. Uiteraard moet je dragen waar jullie je lekker in voelen en wat bij je persoonlijkheid past. Wil je meer advies, lees dan de blog over kledingkeuze bij een fotoshoot die ik voor jullie schreef. Hier geef ik een aantal tips over welke kleur kleding je kunt aantrekken bij een fotoshoot.


TARIEVEN ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

 

Pssst, boek je tegelijkertijd een Lifestyle newbornshoot, dan krijg je 10% korting op de zwangerschapsreportage!

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Strijen (3291AJ). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,19 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een week voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg je binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. Ik kies zelf de mooiste foto’s uit. Bestel je het pakket ‘Album luxe’ of ‘Album deluxe’, dan ligt het mini-album binnen een maand na de shoot op je deurmat!

CLOSE
error: Content is protected !!