MENU

FAMILIE

Met de hele familie op de foto? Bijvoorbeeld voor de verjaardag van oma of om het 50-jarige huwelijk van je ouders te vieren? De foto’s van een familieshoot zijn vaak een mooi aandenken aan een gezellig moment met zijn allen, maar ook als bijvoorbeeld opa komt te overlijden. Foto’s van en met elkaar zijn op dat moment dan nog waardevoller geworden!

 Samen met de familie plezier maken; heerlijke quality-time met elkaar. Op een speelse en ongedwongen manier leg ik jullie familie vast. Foto’s die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren en die een mooie herinnering voor nu en later zijn.

Bij een familieshoot fotografeer ik de hele familie met elkaar, maar ook de gezinnen/stellen apart. Alle combinaties zijn mogelijk en jullie mogen zeker een voorkeur daarvoor uitspreken.

PAKKETTEN

PRIJZEN

01

Small

Binnen of buitenlocatie
30 digitale foto's
Tot 10 personen

275 euro
02

Medium

Binnen of buitenlocatie
40 digitale foto's
11 tot 15 personen

325 euro
03

Large

Binnen of buitenlocatie
50 digitale foto's
16 tot 20 personen

375 euro

Let op: ik fotografeer geen grote groepen! Ik fotografeer tot max. 20 personen. Heb je net een aantal mensen meer, neem even contact op dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,35 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een dag voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg jullie binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. Daar kunnen jullie zelf jullie favoriete foto’s van het pakket selecteren. Mochten jullie meer foto’s willen aanschaffen, dan kan dit tegen een tarief van 7,50 euro per foto.

CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!