MENU

FAMILIE

Het leven gaat snel en de dagen vliegen voorbij. Laten we de tijd even een paar uurtjes stilzetten, de dagelijkse sleur achter ons laten en genieten van de kleine dingen. Samen met de familie plezier maken; heerlijke quality-time met elkaar. Op een speelse en ongedwongen manier leg ik jullie familie vast. Foto’s die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren en die een mooie herinnering voor nu en later zijn.

‘Help, wat trek ik aan bij een familieshoot?’

Weet je niet wat je moet aantrekken bij een fotoshoot met je familie? Het is belangrijk dat je kleding aantrekt waar je je lekker in voelt. Kleding die bij je past, en waar jij gelukkig van wordt. Ook moet je er lekker in kunnen bewegen want ik geef je kleine opdrachten. Probeer de kleuren met elkaar af te stemmen. Zo creëer je een geheel, maar laat het niet too much en gestyled eruit zien. Niet iedereen hoeft een lichte spijkerbroek en wit shirt aan te trekken. Wees creatief en durf combinaties te maken. Welke kleuren het goed doen? Dat lees je in deze blog.


TARIEVEN FAMILIESHOOT

Ik fotografeer geen grote gezelschappen. Je kunt bij mij terecht voor families van maximaal 20 personen.

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Strijen (3291AJ). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,19 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Let op: ik fotografeer geen grote groepen! Ik fotografeer tot max. 20 personen. Heb je net een aantal mensen meer, neem even contact op dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een dag voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg je binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. Daar kunnen jullie zelf jullie favoriete foto’s van het pakket selecteren. Mochten jullie meer foto’s willen aanschaffen, dan kan dit tegen een tarief van 5 euro per foto.

CLOSE
error: Content is protected !!