MENU

NEWBORN

[info_box type=”note_box”]Na maandenlang wachten is jullie kleine meisje of jongen eindelijk daar. Van harte! Wat een lief klein hummeltje is het, hè. Uren kun je staren naar die kleine babyteentjes- en vingertjes. En dan dat gaapje, zo schattig. En op wie lijkt de kleine het meest? Op jou? Of je partner? De eerste momenten van je baby wil je voor altijd koesteren. Met een newbornshoot maak je een mooie herinnering voor later. Zo kun je altijd terugkijken op die heerlijke foto’s van jullie gezin.[/info_box]

De eerste momenten met je baby vergeet je natuurlijk nooit. Sowieso wil je niets vergeten uit het leven van je kind. Maar voordat je het weet is je newborn al een peuter. Goh, de tijd vliegt. Hoe heerlijk is het dan als je even terug kunt kijken naar de foto’s waarop je kleine meisje of jongen nog maar een paar weken oud was. Om eventjes weer die kleine teentjes en vingertjes te tellen. En om weg te dromen bij die bijzondere periode toen jullie kleine hummeltje er net was.

Met liefde kom ik bij jullie langs om jullie baby te fotograferen. Uiteraard mogen papa en mama en eventuele broertjes/zusjes ook op de foto. In een ongedwongen setting bij jullie thuis leg ik jullie gezin vast. Zo kan ik bijvoorbeeld foto’s nemen van het hele gezin op het grote bed van papa en mama, staand bij het wiegje in de babykamer of heel relaxed op de bank.

De foto’s van een newbornshoot zijn een koestering voor later

Een newbornshoot vindt ongeveer twee weken na de geboorte plaats. Zowel de baby als de mama zijn dan als het goed is bijgekomen van de bevalling en voelen zich hopelijk fit genoeg voor de shoot. Je kunt er ook voor kiezen om de newbornshoot iets later in te plannen, bijvoorbeeld 4 tot 8 weken na de geboorte. De keuze ligt helemaal bij jullie.

Wat trek ik aan bij een newbornshoot?

Je wilt natuurlijk prachtige foto’s van jullie kleintje. Mijn stijl van fotograferen omschrijf ik als licht, fris, zacht en liefdevol. Om deze stijl ook in jullie foto’s duidelijk naar voren te brengen, helpt het erg als jullie lichte kleuren zoals wit, lichtgrijs, lichtblauw of pasteltinten dragen. Zeker wanneer je een donker huis hebt, maakt de lichte kleuren van je kleding de foto al een stuk frisser. Lees deze blog voor meer advies over kleding bij een fotoshoot.

TARIEVEN NEWBORNSHOOT

De foto’s worden geleverd in een online galerij. Je kiest zelf je favoriete foto’s van het pakket uit. Mocht je meer foto’s willen, dan het aangegeven aantal van het pakket, dan kun je deze voor 5 euro per foto bij kopen.

Ben je op dit moment nog zwanger en zou je eigenlijk ook foto’s willen van je zwangere buik? Wanneer je tegelijkertijd een zwangerschapsreportage en newbornshoot boekt, dan krijg je 10% korting.

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Strijen (3291AJ). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,19 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een week voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg je binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. Bestel je het pakket Medium of Large, dan ligt het mini-album binnen een maand na de shoot op je deurmat!

CLOSE
error: Content is protected !!