MENU

NEWBORN

Na maandenlang wachten is jullie kleine meisje of jongen eindelijk daar. Van harte! Wat een lief klein hummeltje is het, hè. Uren kun je staren naar die kleine babyteentjes- en vingertjes. En dan dat gaapje, zo schattig. En op wie lijkt de kleine het meest? Op jou? Of je partner? De eerste momenten van je baby wil je voor altijd koesteren. Met een newbornshoot maak je een mooie herinnering voor later. Zo kun je altijd terugkijken op die heerlijke foto’s van jullie gezin.

De eerste momenten met je baby vergeet je natuurlijk nooit. Maar voordat je het weet is je newborn al een peuter. De tijd vliegt. Hoe heerlijk is het als je terug kunt kijken naar de foto’s waarop je kleine meisje of jongen maar een paar weken oud was. Om eventjes weer die kleine teentjes en vingertjes te tellen. En om weg te dromen bij die bijzondere periode toen jullie kleine hummeltje er net was.

Met liefde kom ik bij jullie langs om jullie baby te fotograferen. Uiteraard mogen papa en mama en eventuele broertjes/zusjes ook op de foto. In een ongedwongen setting bij jullie thuis leg ik jullie gezin vast.

Zo kan ik bijvoorbeeld foto’s nemen van het hele gezin op het grote bed van papa en mama of bij het wiegje in de babykamer.

Een newbornshoot vindt ongeveer twee weken na de geboorte plaats. Zowel de baby als de mama zijn dan als het goed is bijgekomen van de bevalling en voelen zich hopelijk fit genoeg voor de shoot. Je kunt er ook voor kiezen om de newbornshoot iets later in te plannen, bijvoorbeeld 4 tot 8 weken na de geboorte. De keuze ligt helemaal bij jullie. Het fijne van een newborn lifestyle fotoshoot is dat deze shoot altijd kan. Je kindje hoeft niet een bepaald aantal weken te zijn.

PAKKETTEN

PRIJZEN

01

Small

Bij jou thuis
12 digitale foto's
Inclusief mini harmonicaboekje (7x7cm)

175 euro
02

Medium

Bij jou thuis
30 digitale foto's
Inclusief mini harmonicaboekje (7x7cm)

265 euro
03

Large

Bij jou thuis
50 digitale foto's
Inclusief linnen album (15x15)

350 euro

De foto’s worden geleverd in een online galerij. Je kiest zelf je favoriete foto’s van het pakket uit. Mocht je meer foto’s willen dan het aangegeven aantal van het pakket, dan kun je deze voor 7,50 euro per foto bij kopen.

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,30 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

De foto’s krijg je binnen twee/drie weken online aangeleverd in hoge resolutie. 

SPECIAL

2 SHOOTS

04

ZWANGER + NEWBORN

zwangerschapsshoot + newbornshoot

12 digitale foto's zwangerschap
12 digitale foto's newborn

(ipv van 350 euro voor 300 euro)
in 1 x betalen

300 euro
CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!