MENU

GEZIN

Ze worden al zo groot, vind je niet? Het ene moment zitten ze in de luiers en het volgende moment zet je ze met rugzakje en al af op het schoolplein. Soms realiseer je niet hoe snel de tijd gaat totdat je terugkijkt op een foto van een paar jaar geleden en alle kleine veranderingen ineens goed zichtbaar zijn. Foto’s, ze zijn een mooie herinnering voor later. Iets waardevols en liefdevols om op terug te kijken.

Het leven gaat snel en de dagen vliegen voorbij. Laten we de tijd een paar uurtjes stilzetten, de dagelijkse sleur achter ons laten en genieten van de kleine dingen. Samen met het gezin plezier maken; mama in haar zij kietelen, papa die de kindjes laat ‘vliegen’ en met zijn allen een wedstrijdje rennen. Heerlijk quality-time met elkaar. Ondertussen maak ik foto’s van deze fijne, kleine en intieme momenten met het gezin. Op een speelse en ongedwongen manier leg ik jullie mooie gezin vast zoals jullie zijn. Foto’s die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren en die een mooie herinnering voor nu en later zijn.

PAKKETTEN

PRIJZEN

01

Small

Binnen of buitenlocatie
10 digitale foto's

165 euro
02

Medium

Binnen of buitenlocatie
30 digitale foto's
Inclusief linnen album (15x15)

215 euro
03

Large

Binnen of buitenlocatie
60 digitale foto's
Inclusief linnen album (15x15) met
familienaam op voorkant gegraveerd

265 euro

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,25 cent per gereden kilometer. Bij elk pakket is het mogelijk om achteraf foto’s bij te kopen als de aangegeven hoeveelheid foto’s achteraf niet voldoende blijken te zijn. De kosten hiervoor zijn 5 euro per foto, met korting bij aanschaf meerdere foto’s. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een dag voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg je binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. De foto’s mogen jullie zelf uitkiezen. Het mini-album ligt binnen een maand na de fotoshoot op je deurmat!

CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!