MENU

GEZIN

[info_box type=”note_box”]Ze worden al zo groot, vind je niet? Het ene moment zitten ze nog in de luiers en het volgende moment zet je ze met rugzakje en al af op het plein bij de basisschool. Soms realiseer je niet hoe snel de tijd gaat totdat je terugkijkt op een foto van een paar jaar geleden en alle kleine veranderingen ineens goed zichtbaar zijn. Foto’s, ze zijn een mooie herinnering voor later. Iets waardevols en liefdevols om op terug te kijken.[/info_box]

It’s funny how day by day, nothing changes. But when you look back, everything is different

Het leven gaat snel en de dagen vliegen voorbij. Laten we de tijd even een paar uurtjes stilzetten, de dagelijkse sleur achter ons laten en genieten van de kleine dingen. Samen met het gezin plezier maken; mama in haar zij kietelen, papa die de kindjes laat ‘vliegen’ en met zijn allen een wedstrijdje rennen. Heerlijke quality-time met elkaar. Ondertussen maak ik foto’s van deze fijne, kleine en intieme momenten met het gezin. Op een speelse en ongedwongen manier leg ik jullie mooie gezin vast zoals jullie zijn. Foto’s die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren en die een mooie herinnering voor nu en later zijn.

‘Help, wat trek ik aan bij een gezinsshoot?’

Weet je niet wat je moet aantrekken bij een fotoshoot met je gezin? Het is belangrijk dat je kleding aantrekt waar je je lekker in voelt. Kleding die bij je past, en waar jij gelukkig van wordt. Ook moet je er lekker in kunnen bewegen want ik geef je kleine opdrachtjes zoals een wedstrijdje rennen. Probeer de kleuren met elkaar af te stemmen. Zo creëer je een geheel, maar laat het niet too much en gestyled eruit zien. Niet iedereen hoeft een lichte spijkerbroek en wit shirt aan te trekken. Wees creatief en durf combinaties te maken. Welke kleuren het goed doen? Dat lees je in deze blog.

 


 

TARIEVEN GEZINSSHOOT

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Strijen (3291AJ). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,19 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

Na het vastleggen van een datum ontvang je van mij een factuur. Deze dient een week voor de fotoshoot betaald te zijn. De foto’s krijg je binnen twee weken online aangeleverd in hoge resolutie. Ik kies zelf de mooiste foto’s uit. Het mini-album ligt binnen een maand na de fotoshoot op je deurmat!

CLOSE
error: Content is protected !!