MENU

OVER JOYCE

Hoi! Mijn naam is Joyce van Wijngaarden. In 2016 ben ik begonnen als zelfstandig schrijver (ik heb de opleiding Journalistiek gedaan). Later ben ik daarbij gaan fotograferen en uiteindelijk is Joyce Tekst & Fotografie ontstaan. Nu ben ik op het punt beland dat ik fotograferen veel en veel leuker vind dan schrijven dus inmiddels is mijn bedrijfsnaam veranderd naar Joyce van Wijngaarden Fotografie.

Ik ben 26 jaar en naast fotograferen ga ik graag op vakantie naar zonnige landen of op stedentrips. Ik ben gek op geurkaarsen, alles van Rituals en woonaccessoires. Sinds 2020 hebben mijn vriend en ik een huis, waar we veel moesten klussen. Ondertussen is het bijna helemaal opgeknapt tot ons paleisje en daar ben ik megatrots op! In oktober zijn daar onze twee schattige poesjes Liz en Mae bijgekomen en ik kan echt niet meer zonder ze!

Ik houd ervan om echte emoties te vangen in lichte en spontane foto’s. Prachtige fine art foto’s vol liefde en gelach. Mijn stijl van fotograferen kan het best omschreven worden als licht, zacht, ongedwongen en liefdevol.

CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!