MENU

LOVE

Loveshoot

of engagement shoot

Kunnen jullie het moment nog herinneren dat jullie allebei de tijd namen om samen te zijn? Jullie liefde te vieren, ook al lijkt het zo vanzelfsprekend dat jullie van elkaar houden. Een loveshoot is er om echt even de tijd voor elkaar te nemen, om weer te realiseren waarom je verliefd werd en om jezelf eraan te herinneren waarom je zo trots bent op je partner. En om stil te staan bij de herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.

Denk vooral niet dat je tijdens een loveshoot perfect stil moet staan voor de foto. Hoe meer er geposeerd wordt, hoe minder emotie de foto heeft. Ik wil graag die emoties voor jullie vastleggen op beeld; haar lach wanneer hij met zijn hand door haar haar strijkt, zijn blik wanneer hij naar haar kijkt en het plezier dat jullie samen hebben. Je denkt dat het misschien ongemakkelijk is met een camera voor je neus, maar ik verzeker je dat je snel niet meer bewust bent dat ik foto’s aan het maken ben. Ik zal er zijn om jullie te begeleiden en geef kleine opdrachtjes tussendoor. Ik vraag bijvoorbeeld of je aan je partner wilt vertellen wat zijn/haar mooiste eigenschap is. Alles om jullie liefde, gelach en intieme momenten zo natuurlijk mogelijk op beeld te vangen, als mooie herinnering voor later.

The heart wants what it wants. There's no logic to these things. You meet someone and you fall in love and that's that

— Woody Allen

PAKKETTEN

OUR PACKAGES

01

SMALL

een mooie locatie
12 digitale foto's
Inclusief harmonicaboekje 7x7cm

175 euro
02

Medium

een mooie locatie
30 digitale foto's
Inclusief harmonicaboekje 7x7cm

265 euro
03

Large

een mooie locatie
50 digitale foto's
mini-album (15x15cm) met linnen voorkant

350 euro

*De genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,30 cent per gereden kilometer. De foto’s kunnen worden gebruikt op mijn social media en op mijn website. Mocht je hier op tegen zijn, laat dit dan van tevoren even weten.

De foto’s krijg je binnen twee/drie weken online aangeleverd in hoge resolutie. 

CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!