MENU

Trouwalbums

Doe de mooie foto’s van je bruiloft eer aan en laat ze in een trouwalbum verwerken! Zonde om ze alleen op de computer te laten staan, toch? Een trouwalbum kun je telkens uit de kast pakken om de dag even opnieuw te herbeleven of om aan visite te laten zien.

Bij Joyce Tekst & Fotografie zit er bij elk trouwpakket een linnen mini-album van 15x15cm met 12 spreads (24 bladzijdes). Dit is een cadeautje van mij, ik bepaal dus zelf welke foto’s in het album komen en welke kleur cover het album krijgt. Maar je hebt zelf de mogelijkheid om een groot trouwalbum erbij aan te schaffen. Dit mag je zowel voor als nog na de bruiloft beslissen. Je hebt hierbij de keuze uit een 25×25 cm of een 30×30 cm album, beide met 25 spreads (50 bladzijdes). Let op: als je beslist om een groter trouwalbum aan te schaffen, dan wordt gezien als een upgrade van het mini-album. Dit betekent dat het mini-album komt te vervallen om de kosten op de grotere trouwalbums te kunnen drukken.

Is dat niet genoeg voor jullie? Dan kunnen jullie altijd meer spreads bij kopen om extra foto’s er in te verwerken. 1 extra spread kost 15 euro.

En jullie prachtige album is te bewaren in een albumbox. Zo kun je hem mooi en beschermd opbergen of meenemen.

TROUWALBUMS

ALBUMPRIJZEN

01

Album 1

25 x 25 cm
25 spreads (50 bladzijdes)
Zelf foto's uitkiezen voor het album
Ruime keuze uit covermogelijkheden
2 correctierondes indeling album
+ 35 euro extra voor materiaalkeuze leer

375 euro
02

Album 2

30 x 30 cm
25 spreads (50 bladzijdes)
Zelf foto's uitkiezen voor het album
Ruime keuze uit covermogelijkheden
2 correctierondes indeling album
+ 35 euro extra voor materiaalkeuze leer

425 euro
03

Extra mogelijkheden

1 extra spread à 15 euro

Albumbox - 150 euro

In de online galerij selecteren jullie zelf de foto’s die jullie in het trouwalbum willen hebben. Voor 25 spreads zijn dat ongeveer 90 foto’s zijn. Vervolgens ga ik aan de slag om het album te ontwerpen. Dit ontwerp krijgen jullie in een online format te zien. Jullie kunnen daar per spread aangeven of er iets veranderd moet worden. Bijvoorbeeld het verwisselen van foto’s of een foto groter of kleiner maken etc. Ik pas deze feedback aan en laat jullie het album nog een keer zien. Bij akkoord ga ik het album bestellen, uiteraard nadat jullie de keuzes van kleur cover + embossing hebben gemaakt.

Voor de buitenkant van het album zijn er talloze mogelijkheden en kleuren. Jullie hebben de keuze uit leer, nepleer, linnen en nubuck. Jullie kunnen de namen + datum op de voorkant laten drukken (embossen), laser graveren of door middel van UVprint. Het is zelfs mogelijk om jullie eigen trouwlogo (als jullie dat hebben) op het album te laten printen in kleur. Let op: op het afdrukken van een logo en op het materiaal leer zit een toeslag. Voor beiden is dat 35 euro.

Alle mogelijkheden kunnen jullie zien in de albumbrochure die ik naar jullie stuur op het moment dat we bezig zijn met het trouwalbum.

Wanneer ik het album heb besteld, is de levertijd ongeveer 6 weken. Het album wordt namelijk met de hand gebonden door erkende vakmensen in Griekenland.

Het album laat ik eerst naar mijn adres sturen zodat ik kan controleren of alles goed gedrukt is. Vervolgens kunnen jullie het album bij mij thuis ophalen, laat ik het verzekerd verzenden of breng ik het zelf even langs als jullie in de buurt wonen.

CLOSE
error: Content is protected !!
× Stuur mij een WhatsApp!