MENU

ALBUMS

FOTO-ALBUM MAKEN UITBESTEDEN / FOTOBOEK LATEN MAKEN

Misschien ken je het wel: je hebt een prachtige reis gemaakt en onderweg hele toffe foto’s gemaakt, maar deze staan ergens in een mapje op de computer opgeslagen. Of je hebt allemaal leuke foto’s van het eerste jaar van je kindje op je telefoon staan. Zelden kijk je er nog naar. Het liefst zou je ze in een fotoboek willen laten printen, maar een foto-album ontwerpen is niet aan jou besteed en je bent liever bezig met andere dingen.

Herken je het? Je kunt er dan voor kiezen om een fotoboek door mij te laten maken. In tegenstelling tot jou vind ik het namelijk wel heel erg leuk om foto-albums te ontwerpen. Dat is ook een van de redenen dat als je bij mij een fotoshoot boekt, dat je bij twee pakketten een mini-album er als cadeautje bij krijgt.

Of je nu mooie en waardevolle foto’s van een vakantie, bruiloft, babyshoot, zwangerschap, jubileum of wat dan ook in een fotoboek wilt hebben, dan kun je dat bij mij uitbesteden.

Fotoalbum op Fuji HD Lustre Paper

Covers

Wil je een trouwalbum laten ontwerpen? Neem dan even contact met mij op over de prijzen en vele mogelijkheden. Voor trouwalbums maak ik gebruik van een andere leverancier; eentje die gespecialiseerd is in het drukken van trouwalbums. Zo kan bijvoorbeeld een luxe bewaarbox voor het foto-album erbij besteld worden.
Zakynthos: 20×30 cm Linnen album: 15×20 cm Valencia: 15×15 cm
20×30 cm
20×30 cm
Linnen albums 15x15cm

 

Hoe maak ik een foto-album voor je?

* Jij stuurt de foto’s door via Wetransfer
* Samen bespreken we je wensen qua formaat + cover van het fotoboek
* Vervolgens ga ik beginnen met het ontwerp
* Je krijgt het ontwerp te zien en kan 1 keer feedback geven over de inhoud
* Bij akkoord stuur ik je de factuur voor het album
* Wanneer de factuur betaald is, bestel ik het fotoboek
* Het album laat ik bij mij thuis bezorgen zodat ik kan controleren of alles goed gedrukt is
* Daarna pak ik het fotoboek mooi in en verstuur ik deze naar jou!

 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden om een fotoboek te laten maken door Joyce Tekst & Fotografie? Neem gerust contact met mij op!

CLOSE
error: Content is protected !!